Restriccions

La Secretaria de l'Esport recorda la impossibilitat de celebrar competicions esportives en saber que s'han fet amistosos

ACN Barcelona 21-10-2020 01:51

La SGEAF fa una crida a la responsabilitat, solidaritat i a contribuir a l'esforç col·lectiu

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

La Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física (SGEAF) ha tingut coneixement que algunes entitats esportives han celebrat partits amistosos en els darrers dies i ha recordat que això suposa una "vulneració" de les mesures aplicades. La SGEAF ha recordat que el 16 d'octubre van entrar en vigor noves mesures per aturar la covid, que impliquen la "impossibilitat" de realitzar cap tipus de competició esportiva amateur a Catalunya. Ha insistit que aquesta prohibició també inclou els amistosos entre clubs i entre equips del mateix club.La SGEAF ha fet una crida a la "responsabilitat i a la solidaritat" de les entitats esportives i els ha demanat "que contribueixen a l'esforç col·lectiu" que estan fent molts sectors del país.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon