Drogues

Desmantellat a Calafell un cultiu amb 259 plantes de marihuana a l'interior d'un habitatge

ACN Calafell 22-10-2020 06:07

Imatge de les plantes de marihuana i el material comissat. Guàrdia Civil

L'operació ha estat possible gràcies a la col·laboració ciutadana

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

La Guàrdia Civil i la Policia Local de Calafell han desmantellat un cultiu amb 259 plantes de marihuana a l'interior d'un habitatge de la urbanització Segur de Dalt, de Calafell. La investigació es va posar en marxa després que veïns de la zona alertessin de la seva existència. El dispositius policial establerts van detectar un habitatge unifamiliar que desprenia una forta olor a marihuana i que tenia emmagatzemats a la zona del garatge diversos elements relacionats amb el seu cultiu. Després d'identificar l'ocupant de l'habitatge, aquest, de forma voluntària, va facilitar l'accés dels agents a l'interior del garatge on van localitzar les 259 plantes en fase adulta amb un pes de 31 quilos.

Després de prestar declaració en seu policial, l'ocupant de l'habitatge va ser posat en llibertat a disposició del Jutjat en funcions de Guàrdia del Vendrell.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon