Crisi a la indústria

Els treballadors de Robert Bosch ratifiquen l'acord pel tancament de la fàbrica de Castellet i Gornal

ACN Castellet i la Gornal 24-10-2020 06:17

L'entesa contempla indemnitzacions de fins a 50 dies per any treballat

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

Els treballadors de Robert Bosch han ratificat l'acord pel tancament de la fàbrica de Castellet i Gornal amb un 88,1% dels vots. Els resultats s'han conegut aquest dissabte a la matinada, un cop acabada la votació dels tres torns de la fàbrica. El comitè d'empresa i la direcció van arribar a un preacord sobre les condicions econòmiques aquest divendres i van fixar la fi de l'activitat per al 30 de novembre de 2021. L'entesa recull el compromís de posar en marxa una comissió per aconseguir la reindustrialització de la fàbrica i contempla que els treballadors de menys de 50 anys puguin optar a cobrar 50 dies per any treballat sense topalls, amb una paga lineal de 1.400 euros per any treballat.

Amb relació als treballadors de 51 i 54 anys, també tindran una indemnització de 50 dies per any treballat, però la paga lineal serà de 2.200 euros per any. A més l'empresa els pagarà el conveni especial de la Seguretat Social fins als 63 anys. Per últim, els empleats de més de 55 anys es podran prejubilar amb el 71% del salari brut i una revalorització anual de l'1% fins als 63 anys.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon