Controls de seguretat

Un cotxe de la policia local de Vilanova cau al mar durant un dispositiu contra el "botellón"

Redacció Vilanova i la Geltrú 24-10-2020 06:24

Un cotxe de la policia local de Vilanova cau al mar durant un dispositiu contra el "botellón". @carjuntamentvng

El vehicle es va desfrenar 'per una fallada tècnica' i es va precipitar a l'aigua des de la plaça del Port

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

Un cotxe de la policia local de Vilanova i la Geltrú ha caigut al mar aquest divendres a la nit durant un dispositiu contra el "botellón". La policia ha hagut d’intervenir en diverses concentracions de joves aquesta nit en diferents punts de la ciutat. Un d’aquests punts ha estat la plaça del Port, on hi havia una quarantena de persones fent botellada. En aquesta intervenció, un vehicle de Policia ha quedat desfrenat per una fallada tècnica i ha caigut a l’aigua. El vehicle es retirarà de l'aigua aquest dilluns.

Des de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú s’ha apel•lat un cop més a la responsabilitat ciutadana per evitar la propagació de la covid-19. El consistori ha recordat que en la situació d’emergència sanitària que estem patint no són permeses les trobades de més de 6 persones ni les botellades: "Per la seguretat de tothom, cal respectar les mesures indicades per les autoritats sanitàries".

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon