Alerta sanitària

Detecten 47 positius de covid-19 a la residència de persones amb discapacitat Ave Maria de Sitges

ACN/ Gemma Sánchez Sitges 25-10-2020 06:27

Detecten 47 positius de covid-19 a la residència de persones amb discapacitat Ave Maria de Sitges. Fundació Ave Maria

El brot afecta 33 residents i 14 treballadors, la majoria dels quals són asimptomàtics

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

La residència de persones amb discapacitat Ave Maria de Sitges ha detectat un brot de covid-19 amb 47 positius. En concret, hi ha 33 residents adults infectats d'un total de 60 interns que viuen al centre, mentre que també s'han contagiat 14 treballadors d'una plantilla de 85 professionals. Així ho han detallat a l'ACN els responsables de la residència, que situen l'origen del brot el 15 d'octubre, aproximadament. Des d'aleshores han practicat proves PCR a tots els interns i treballadors. La majoria de contagiats són asimptomàtics, mentre hi ha un intern ingressat a l'hospital i alguns positius també han mostrat febre alta. Des del centre remarquen que s'han pres "totes les mesures de contenció" i també s'han reforçat els serveis.

En aquest sentit, les places vacants del personal contagiat s'han cobert amb treballadors de la plantilla del centre i també s'ha incorporat una infermera del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf per al torn de nit. "La situació és delicada, però tot el personal és al peu del canó i treballant com un gran equip", apunten els responsables del centre a través d'un missatge difós a les xarxes socials.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon