Eleccions al Parlament

La candidata del PDeCAT, Àngels Chacón, es reuneix amb el teixit empresarial del Penedès

Partit Democrata de Vilanova Vilanova i la Geltrú 26-11-2020 04:10

Àngels Chacón amb el teixit empresarial del Penedès. Eix

Els empresaris han reclamat ajudes immediates pels emprenedors per evitar que mori el teixit empresarial. Sobre les restriccions derivades de la Covid-19, Lloveras ha sentenciat ‘’estem fent restriccions de país ric, i donant ajudes de país pobre.”

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

La candidata del Partit Demòcrata a la presidència de la Generalitat, Àngels Chacón s’ha reunit aquest matí a Vilanova i la Geltrú amb la Junta Directiva de la Federació Empresarial del Gran Penedès, presidida per Neus Lloveras, per recollir les sensibilitats del teixit empresarial de la comarca i la vegueria.

La exconsellera d’Empresa ha remarcat la manca d’inversió del govern pel que fa al món empresarial, en aquesta línia ha afirmat que “cal buscar l’equilibri entre salvaguardar la vida i que no se’ns enfonsi l’economia. No m’agrada triar entre salut i economia. Hem de fer que les dues siguin compatibles

En la trobada, els empresaris han reclamat ajudes immediates pels emprenedors per evitar que mori el teixit empresarial. Sobre les restriccions derivades de la Covid-19, Lloveras ha sentenciat ‘’estem fent restriccions de país ric, i donant ajudes de país pobre.”

L’executiva local del Partit Demòcrata ha estat l’encarregada de rebre la candidata demòcrata, amb l’exregidora Glòria Garcia al capdavant com a presidenta local, així com del president comarcal Aleix Ruiz o el vicepresident del Consell Comarcal del Baix Penedès i president del PDeCAT a la vegueria, Jaume Casañas.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon