Coronavirus

L’exemple d’una escola que es reinventa

Penèlope Bau Sant Pere de Ribes 27-11-2020 10:44

L'escola Richmond International School de Sant Pere de Ribes. Eix

Gràcies; per la professionalitat, per la implicació, per cóm ens feu sentir de segurs als pares i pel que esteu aconseguint dia rere dia amb els nostres fills

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

L'escola Richmond International School de Sant Pere de Ribes, ha estat una més de les escoles obligades a adaptar-se a aquest mal son que estem vivint desde fa tants mesos, amb tot l'esforç que això implica tant  pel professorat com per l'alumnat: mascaretes, mans, distància de seguretat, grups bombolla i un llarg etcètera de mesures que tots coneixem però l'aplicació de les quals es complica quan es tracta d'un gran nombre d'infants.

Des de l'inici de la pandèmia, i em remunto al mes de març, l'esforç de tot l'equip de l'escola ha estat  admirable: les classes es van fer online utilitzant diferents recursos que l'escola va posar a disposició de les famílies desde el primer moment, i els professors no van defallir ni un sol dia en la lluita per continuar amb l'ensenyament, tot i les dificultats que aquesta nova metodologia implica.

Amb l'inici del nou curs s'han reestructurat els espais d'esbarjo, les classes d'educació física, les de música, la mobilitació dels professors entre les aules, els horaris i punts d'entrada al centre…són tantes coses! I gràcies a aquestes actuacions, fins el dia d'avui no hem tingut cap cas positiu de Covid! (Toquem fusta!!)

L'escola s'ha reinventat per assegurar el benestar físic i mental de tots els alumnes. L'equip del Richnmond, desde el personal de recepció, passant per tots i cadasqún dels professors i evidentment la directora del  centre, demostren dia rere dia la seva proactivitat, la seva resiliència, el seu excel.lent treball en equip, les seves ganes d'ensenyar…i el més important: han aconseguit que els alumnes del centre continuin anant a l'escola amb les mateixes ganes i motivació que abans de la pandèmia, i que els pares estiguem tranquils mentre els nostres fills estan a les seves mans.

Per tot això gràcies; per la professionalitat, per la implicació, per cóm ens feu sentir de segurs als pares i pel  que esteu aconseguint dia rere dia amb els nostres fills. Moltes gràcies a tot l'equip.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon