Rodatges

Sitges i NODE Film Clúster llança al mercat de destinacions filmogràfiques el segell Gran Penedès Film Commission

Redacció Sitges 28-11-2020 05:55

La platja de Garraf de Sitges i el Celler Gaudí Garraf han acollit el rodatge del llargmetratge de Las Leyes de la Frontera. Node Film Clúster

Sitges és un dels municipis de Catalunya que té major jerarquia per als localitzadors d'espais

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

Amb l'impuls de l'Ajuntament de Sitges i del NODE Film Clúster s'acaba de llançar al mercat de destinacions filmogràfiques el segell Gran Penedès Film Commission. La trajectòria del primer film clúster de Catalunya ja ha cristal·litzat el projecte que va néixer per ideació de l'Agència de Desenvolupament NODE Garraf i que des del principi ha comptat amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Des del film clúster es promou l'atracció de rodatges d'audiovisuals per a les indústries de la televisió, el cinema, la publicitat i la música. Com a objectiu subsegüent es procura que l'activitat de producció filmogràfica a les nostres comarques repercuteixi també en professionals i empreses de serveis de l'entorn més proper.

Sitges és un dels municipis de Catalunya que té major jerarquia per als localitzadors d'espais. La seva trajectòria, com a plató de rodatges a cel obert, va de la mà del Festival Internacional de Cinema Fantàstic i d'esdeveniments com el Sitges NEXT, que s'està celebrant aquests dies.

Com a epicentre del film clúster, l'Ajuntament de Sitges es planteja multiplicar l'atractivitat de la mateixa població i les comarques més properes, amb les quals ja s'estan promovent complementarietats a l'hora d'oferir localitzacions. El segell Gran Penedès Film Commission abanderarà una nova estratègia de màrqueting i comunicació que pretén fer-se un lloc majúscul en el mercat europeu de destinacions filmogràfiques.

Els acords de col·laboració signats en el seu dia amb Enoturisme Penedès i Penedès Marítim i, recentment, amb el grup Família Torres venen a reforçar un extraordinari catàleg de localitzacions cada vegada més participades pels ajuntaments de la gran demarcació.

Les expectatives de creixement de l'activitat que van quedar paralitzades per la crisi sanitària ara tornen amb major fortalesa. S'ha reforçat el posicionament i la capacitat de donar resposta a les sol·licituds d'activitat de rodatges a la via pública i en equipaments municipals, com també en paisatges del litoral, els parcs i d'altres indrets d'interès per a les produccions.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon