Alerta sanitària

Tres noves morts per coronavirus als hospitals del Garraf i l'Alt Penedès mentre baixen els ingressos

Redacció Sant Pere de Ribes 30-11-2020 12:27

Actualment hi ha només 26 persones ingressades als dos hospitals, que han donat d'alta més de 780 pacients des de l'inici de la pandèmia

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

La pressió hospitalària a l'Alt Penedès i Garraf continua baixant per tercera setmana pel que fa al nombre de pacients ingresssats per la covid-19. Tot i això, el Consorci Sanitari de l'Alt Penedès i Garraf ha notificat aquest dilluns tres noves morts per coronavirus durant aquest cap de setmana. Des de l'inici de la pandèmia, han mort un total de 152 persones als hospitals del consorci: 112 a l'hospital de Sant Camil i 40 al de Vilafranca del Penedès. A dia d'avui, són 26 les persones ingressades per la covid-19 i pendents de confirmar el positiu, 8  menys que aquest dijous: 19 pacients al Garraf i 7 a l'Alt Penedès, unes dades molt inferiors a les que es registraven ara fa un mes.  Des de l'inici de la pandèmia, els hospitals del Garraf i l'Alt Penedès han donat l'alta mèdica a 549 pacients a l'hospital de Sant Pere de Ribes i 233 al de Vilafranca.

 

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon