Violència masclista

Detingut un home de 41 anys a Sant Pere de Ribes per violència masclista

Redacció Sant Pere de Ribes 01-12-2020 12:43

Detingut un home de 41 anys a Sant Pere de Ribes per violència masclista. Ajt Sant Pere de Ribes

Els veïns van alertar la policia d'una baralla en un pis: el detingut estava sota els efectes de l’alcohol i les drogues

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

Agents de la Policia Local van detenir la setmana passada un home de 41 anys per violència masclista. Els fets van tenir lloc en un pis del carrer de Barcelona, a les Roquetes. Alertats pels veïns, que avisaven que s’hi sentien cops i crits, els agents van accedir a l’interior, on es van trobar amb objectes llençats per terra. L’agressor, a més, havia llençat diversos objectes i mobles per la finestra.

El detingut, que es trobava sota els efectes de l’alcohol i les drogues, està acusat de maltractament i altres delictes, tot i que no hi va haver agressió física. Per la seva banda, la víctima, de 41 anys, va ser acompanyada pels agents fins a un centre mèdic, després de portar-la a la comissaria dels Mossos d’Esquadra, on va presentar la denúncia.

Els fets van tenir lloc tres dies abans del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones. En aquest sentit, la Policia Local insisteix en la necessitat que la comunitat es conscienciï i truqui els serveis d’urgències per comunicar qualsevol sospita de maltractament, tal i com van fer els veïns en aquest cas. Alhora, s’informa les dones que pateixen aquest tipus d’agressions que tenen a la seva disposició un ventall de recursos al seu abast, entre ells els que ofereix la Policia Local.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon