Nou organigrama

L’alcaldessa de Cubelles i l’alcalde de Vilobí s’incorporen al govern de la Mancomunitat

Redacció Vilafranca del Penedès 02-12-2020 09:09

Després de la renúncia de Miquel Delgado, per motius personals, Rosa Fonoll ocuparà la vicepresidència de l’Àrea d’Iniciatives Econòmiques de la Mancomunitat Penedès-Garraf

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

Després de la renúncia de Miquel Delgado, per motius personals, Rosa Fonoll ocuparà la vicepresidència de l’Àrea d’Iniciatives Econòmiques de la Mancomunitat Penedès-Garraf. El seu president, Sergi Vallès, ha signat aquests dies diversos decrets per tal de reordenar l’organigrama polític de l’ens després d’aquesta vacant, que també incorpora Francesc Xavier Edo qui assumeix la vicepresidència de l’Àrea de Sanejament.

Rosa Fonoll, que és alcaldessa de Cubelles, també serà membre de la Junta de Govern i ocuparà la vicepresidència sisena a la institució, així com Francesc Xavier Edo, que és alcalde de Vilobí del Penedès i que ocuparà la vicepresidència setena.

Després d’aquesta substitució, així queda definit el nou organigrama i les àrees de gestió de la Mancomunitat Penedès-Garraf:

Vicepresident de l’Àrea de Gestió́ de Residus Urbans: Jordi Bosch Morgades
Vicepresidenta de l’Àrea del CAAD: Abigail Garrido Tinta
Vicepresident de Projectes Estratègics: Aureli Ruiz Milà̀
Vicepresident de l’Àrea de Serveis Centrals: Xavier Ramos Pujol
Vicepresidenta de l’Àrea d’Educació́ Ambiental: Marta Verdejo Sánchez
Vicepresidenta de l’Àrea d’Iniciatives Econòmiques: Rosa Fonoll Ventura
Vicepresident de l’Àrea de Sanejament: Francesc Xavier Edo Vargas

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon