Nadal 2020

Sant Pere de Ribes muntarà dos campaments reials màgics aquestes festes

Redacció Sant Pere de Ribes 02-12-2020 04:52

Amb l’encesa de llums de Nadal d’ahir al vespre Sant Pere de Ribes. Ajt Sant Pere de Ribes

El personatge d’una fada ajudant de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient explicarà als infants i a les seves famílies què cal fer per visitar-los

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

Amb l’encesa de llums de Nadal d’ahir al vespre Sant Pere de Ribes dóna el tret de sortida als preparatius i celebració de les festes de Nadal i Reis. Enguany, en un context diferent marcat per la Covid-19, el municipi treballa per adaptar-se a la nova situació i celebrar, en la mesura del possible i amb seguretat, els tradicionals actes d’aquesta època de l’any. Un dels més esperats, l’arribada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient, canviarà les cavalcades d’altres anys per uns campaments màgics on els nens i les nenes s’hi podran adreçar per lliurar-los les seves cartes.

Així Ribes i les Roquetes comptaran amb un campament Reial a cada nucli per dur a terme la rebuda a Melcior, Gaspar i Baltasar que s’instal·laran a la Nau Pere Vall i Soler del Ger i a l’envelat de les Roquetes, respectivament, convertint-se en dos recintes màgics on petits i grans podran visitar amb seguretat els tres Reis. Els campaments estaran en funcionament els dies 4 i 5 de gener a Ribes i el dia 5 a les Roquetes. Per accedir-hi caldrà reservar les entrades prèviament i presentar-les a l’entrada. Les entrades es podran reservar a partir del 15 de desembre.

Una de les novetats d’enguany, serà la introducció del personatge d’una fada que, com a ajudant dels Reis a Sant Pere de Ribes, explicarà a través de les xarxes socials totes les particularitats de l’esdeveniment i demanarà la col·laboració dels infants i les seves famílies perquè Ses Majestats puguin obtenir les claus de totes les cases. També explicarà com aconseguir les entrades per visitar el campament reial de Ribes a www.entrapolis.com i el de les Roquetes a www.entradium.com.

Així mateix, enguany les nenes i nens podran enviar la seva carta de manera virtual al seu Rei preferit, per tal de contribuir a evitar el malbaratament de paper i ajudar així a tots els arbres del planeta.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon