Alerta sanitària

Baixa el nombre de pacients ingressats per coronavirus als hospitals del Garraf i Alt Penedès

Redacció Sant Pere de Ribes 03-12-2020 01:04

Baixa el nombre de pacients ingressats per coronavirus als hospitals del Garraf i Alt Penedès. CSAPG

Aquesta setmana no s'ha registrat cap defunció relacionada amb la covid-19, que ha causat 152 morts als dos centres des de l'inici de la pandèmia

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

La pressió hospitalària a l'Alt Penedès i Garraf continua baixant després d'un mes pel que fa al nombre de pacients ingressats per la covid-19. A dia d'avui, són 23 les persones ingressades per la covid-19: 15 pacients al Garraf i 8 a l'Alt Penedès, unes dades molt inferiors a les que es registraven ara fa un mes. 

El Consorci Sanitari de l'Alt Penedès i Garraf ha informat aquest dijous que no s'ha registrat cap nova defunció aquesta setmana a causa del coronavirus. Des de l'inici de la pandèmia, han mort un total de 152 persones als hospitals del consorci: 112 a l'hospital de Sant Camil i 40 al de Vilafranca del Penedès. En aquests mesos, els hospitals del Garraf i l'Alt Penedès han donat l'alta mèdica a 555 pacients a l'hospital de Sant Pere de Ribes i 236 al de Vilafranca.

Normativa d’accessos als hospitals del CSAPG

En aquests moments, per tal de garantir la seguretat dels pacients, familiars i professionals, ens trobem amb la necessitat d’actualitzar la normativa d’accessos als hospitals del CSAPG i la presència d’acompanyants.

-Consultes Externes i proves: no es permet la presència d’acompanyants.
-Urgències: no es permet la presència d’acompanyants.
-Quiròfan i UCSI: una persona podrà acompanyar el seu familiar a quiròfan, però se’ls indicarà que no es quedin a la sala d’espera i ja se’ls trucarà quan acabi la intervenció.
-Hospitalització no Covid:
Hospital Residència Sant Camil i Hospital Sant Antoni Abat: no estan permeses les visites a pacients ingressats
Hospital Comarcal de l’Alt Penedès: es permet la presència d’una sola persona acompanyant per pacient en la franja horària de les 12.30h a les 16.30h. Haurà d’anar identificada amb la targeta i romandre dins l’habitació.
-Hospitalització obstètrica i pediatria: està permesa la presència d’un sol acompanyant, el mateix durant el dia.
-Hospitalització Covid: no està permesa la presència d’acompanyants, excepte en el cas de pacients en procés de final de vida.
Unitats Sociosanitàries i Residència: no està permesa la presència d’acompanyants.

Queden exemptes d’aquesta normativa els menors, persones dependents, pacients que es troben en el final de vida, dones que han donat a llum i aquelles persones que la seva situació clínica ho requereixi.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon