Ocupació

Un pla d'ocupació amb la col.laboració del Consell Comarcal del Baix Penedès millora entorns naturals de la comarca

Redacció El Vendrell 08-12-2020 10:41

Un pla d'ocupació amb la col.laboració del Consell Comarcal del Baix Penedès millora entorns naturals de la comarca. CC Baix Penedès

Ha proporcionat feina a un total de 5 persones durant 6 mesos i ha estat impulsat per la Diputació de Tarragona.

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

La Diputació de Tarragona, en col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Penedès, ha impulsat un any més el Pla d'Ocupació la nostra comarca, amb l'objectiu d'afavorir la inserció al mercat laboral de persones en situació d'atur i, alhora, de condicionar entorns naturals, tenint en compte les necessitats dels municipis.

Els integrants del Pla d'Ocupació del Baix Penedès, que està en marxa des del 4 de desembre, realitzaran la neteja i el manteniment de zones verdes i entorns naturals en diversos punts de la comarca mitjançant el desbrossament de camins, la poda d’arbres, l’arranjament de marges i la neteja i manteniment de rieres i de vorals naturals. L’Arboç, Banyeres del Penedès, Bellvei, Llorenç del Penedès i Santa Oliva són els municipis on s’actuarà.

Un grup de 5 persones (4 peons i un cap d'equip), que es trobaven en situació d'atur, són les encarregades de dur a terme les actuacions de millora previstes, durant un període de 6 mesos. Els integrants reben formació complementària dirigida a millorar les seves habilitats personals i professionals i a afavorir la posterior inserció al mercat laboral. A més, en finalitzar el pla, la Diputació també els oferirà orientació laboral i suport en la recerca activa de feina i els farà un seguiment per avaluar la seva situació laboral.

El Pla d'Ocupació del Baix Penedès s’emmarca en els Plans d'Ocupació que la Diputació de Tarragona impulsa anualment. Enguany, la Diputació ha destinat 732.624,25 euros per a la realització dels 10 plans previstos per al 2020, tots ja en funcionament.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon