Nadal 2020

La plantilla de l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes fa una recollida solidària de torrons, neules i polvorons per al banc d’aliments

Redacció Sant Pere de Ribes 14-12-2020 01:49

La plantilla de l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes fa una recollida solidària de torrons, neules i polvorons per al banc d’aliments. Ajt Sant Pere de

Els productes alimentaris aniran destinats a les famílies més necessitades del municipi

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

El Banc d'aliments no ha tingut enguany la possibilitat de rebre, per part de la ciutadania, moltes de les aportacions voluntàries presencials que rebia habitualment de productes alimentaris, també de productes propis d’aquestes festes. Els protocols i mesures de seguretat derivats de la pandèmia que estem vivint han propiciat que estigui mancat de certs productes característics dels àpats de Nadal.

Precisament el context actual ha fet créixer la vulnerabilitat social de moltes famílies, agreujada també per l’augment de persones que han perdut la feina, i per aquest motiu el col·lectiu de treballadors i treballadores de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes està duent a terme una recollida solidària de torrons, neules i polvorons entre el personal de la casa per destinar-los a les famílies més necessitades com a mostra de solidaritat i de suport. El Consistori també s’ha posat en contacte amb superfícies comercials i distribuïdors per demanar-los la seva col·laboració i donacions.

Es tracta d’una acció que pretén contribuir a portar una mica d’il·lusió i alegria a les llars que ho estan passant més malament aquestes festes. Els punts de recollida s’han habilitat fins al dia 16 de desembre a les entrades dels tres edificis municipals (a les consergeries de la Casa de la Vila, la Masia Can Puig i l’edifici de la Vinya d’en Petaca) per després distribuir-los a través del Banc d’aliments, la funció del qual és més imprescindible que mai en aquesta època de l’any.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon