Alerta sanitària

Els hospitals del Garraf i l'Alt Penedès reben un reconeixement per la bona gestió de la primera onada de la covid-19

Redacció Sant Pere de Ribes 15-12-2020 11:01

Els hospitals del Garraf i l'Alt Penedès reben un reconeixement per la bona gestió de la primera onada de la covid-19. CSAPG

La menció als professionals del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès-Garraf ha estat atorgada per la Federació Internacional d’Hospitals (IHF)

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

El Consorci Sanitari de l’Alt Penedès-Garraf (CSAPG) ha rebut un reconeixement pel pla d’acció davant la Covid-19, posat en pràctica durant la primera onada de la pandèmia, atorgat per la Federació Internacional d’Hospitals (IHF) en el marc del programa “Beyond the Call of Duty for COVID-19”. El CSAPG ha rebut el distintiu després d’una revisió exhaustiva de la candidatura per part d’un comitè internacional d’avaluació format per 16 experts del sector sanitari internacional.

El Dr. Josep Lluís Ibáñez, gerent del CSAPG, s’ha mostrat molt satisfet per aquest reconeixement i ha volgut incidir en què “La gestió de la pandèmia ha estat i està sent un repte per a tot el sistema sanitari. Els primers mesos van ser molt difícils perquè ens trobàvem davant d’una situació que mai havíem viscut i que mai ens haguéssim pogut imaginar. Vam traçar un pla d’acció vers la covid-19 i hem  treballat en equip, tots junts hem pogut afrontar el que portem de pandèmia de forma molt satisfactòria i amb un objectiu comú, donar la màxima resposta possible a la nostra població. Per aquest motiu, ens sentim molt orgullosos de rebre aquesta menció. És un reconeixement als nostres professionals que ho estan donant tot per combatre la crisi sanitària”.

D’altra banda, el conseller delegat de la IHF, Ronald Lavater, ha dit que el treball en resposta a la pandèmia està transformant el futur de la salut. “Una de les nostres motivacions per crear aquest programa de reconeixement és ressaltar la diversitat i agilitat del sector hospitalari en la resposta a la pandèmia COVID-19. La pandèmia va obligar els hospitals a desenvolupar, implementar i adoptar noves maneres d'operar i molts d'aquests canvis han accelerat la transformació positiva en la prestació d'atenció ".

El Consorci ha estat reconegut juntament amb 100 hospitals de 27 països diferents. Avui 15 de desembre comença una extensa campanya internacional de mitjans de comunicació en honor als hospitals i als proveïdors de serveis de salut de tot el món en la seva lluita contra la COVID-19. 

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon