Eleccions 14-F

Els alcaldes Jordi Marlès i Agnès Ferré, números 6 i 10 de la llista del PDeCAT

Redacció Llorenç del Penedès 11-01-2021 12:51

Els alcaldes Jordi Marlès i Agnès Ferré, números 6 i 10 de la llista del PDeCAT. PDeCat

L'alcalde d’Albinyana i vicepresident de la Diputació, Quim Nin, dona suport a la candidatura com a 1r suplent

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

L’alcalde de Llorenç del Penedès, Jordi Marlès, i l’alcaldessa de La Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, ocuparan, respectivament, els números 6 i 10 de la llista del PDeCAT a la demarcació de Tarragona. El vendrellenc Joan Maria Diu també s’incorpora a la candidatura ocupant el número 11.

L’alcalde d’Albinyana i vicepresident de la Diputació de Tarragona, Quim Nin, serà el primer suplent, ocupant així un lloc simbòlic i donant suport a la candidatura, que compta amb una quinzena d’alcaldes de la demarcació. Marlès, que ocuparà el número 6 de la llista, ha manifestat la seua satisfacció per formar part d’una candidatura que combina experiència amb innovació, però sobretot, un equip amb solvència demostrada.

L’alcalde també ha exposat que “és un honor poder formar part d’una candidatura per a representar i defensar el teu territori al Parlament de Catalunya”. L’alcalde també ha manifestat que es considera una persona “senzilla i honesta” i que “el més important és el projecte del qual formes part, i el del PDeCAT es centra en recuperar un discurs necessari i que la gent entén”.

En aquesta línia Marlès ha acabat posant de relleu que “el Baix Penedès necessita un govern que pensi amb el territori”.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon