Eleccions al Parlament

El PDeCAT incorpora els acords de la Taula del Baix Penedes al seu programa electoral

PDeCat Baix Penedès El Vendrell 13-01-2021 03:41

Jaume Casañas i Agnès Ferré. Eix

La formació demana a tots els partits polítics i a tots els candidats territorials que portin els acords de la Taula del Baix Penedès als seus programes electorals

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

El PDeCAT portarà al seu programa electoral per les properes eleccions al Parlament de  Catalunya, els acords de la Taula del Baix Penedès. l’agrupació comarcal del PDeCAT va  traslladar a l’equip de campanya de la candidata Àngels Chacón, els acords que es van aprovar  al Consell Comarcal arran dels darrers pressupostos de la Generalitat de Catalunya.

Els candidats comarcals del PDeCAT, l’alcalde de Llorenç del Penedès, Jordi Marlès, l’alcaldessa  de La Bisbal del Penedès, Agnès Ferré i l’alcalde d’Albinyana i vicepresident de la Diputació e  Tarragona, Quim Nin, van traslladar al partit la necessitat inajornable d’encapçalar les  reivindicacions baixpenedesenques.

Recordem que els punts de l’acord de la Taula del Baix Penedès són:

• Ampliació del projecte d’IDIADA

• Pla de reindustralització del Baix Penedès

• Pla de xoc contra l’atur i el foment de polítiques actives d’ocupació

• Millora de la mobilitat en transport públic i bonificacions per la C32

• Ampliació de les instal·lacions i dels serveis sanitaris de l’Hospital del Vendrell • Reforç de les polítiques de benestar social a la comarca

Al mateix temps recalquen la necessitat de que totes les formacions i els candidats comarcals  es facin seus aquest acords de la Taula del Baix Penedès, doncs representen un front unitari de  consens entre tots els municipis de la comarca.

El responsable de la formació a la Vegueria del Penedès, Jaume Casañas, assenyala la  necessitat de posar per davant dels interessos del partit, les necessitats del territori, i que cal  que tots fem un front comú en pro del Baix Penedès. hem de defugir de la divisió i de la manca  d’estratègia comuna, doncs qui ho acaba pagant es la comarca i la seva gent, com ho demostra  la realitat del dia a dia, i la manca d’inversions per part del govern de la Generalitat els darrers  anys.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon