Alerta sanitària

Nou morts per coronavirus als hospitals del Garraf i l'Alt Penedès des de dilluns

Redacció Sant Pere de Ribes 14-01-2021 01:37

El nombre de pacients ingressats continua augmentant i ja frega les 120 persones

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

La pressió hospitalària a l'Alt Penedès i Garraf continua creixent i en les darreres jornades s'ha disparat el nombre de defuncions a causa de la covid-19. Segons les dades facilitades aquest dijous pel Consorci Sanitari de l'Alt Penedès i Garraf, des de dilluns s'han produït un total de nou morts, cinc a l'hospital de Sant Camil i quatre al de Vilafranca del Penedès; unes dades que no es registraven des de l'inici de la pandèmia. Amb aquesta situació, els hospitals del Garraf i l'Alt Penedès han comptabilitzat des del mes de març un total de 168 defuncions per coronavirus: 119 a Sant Pere de Ribes i 49 a Vilafranca del Penedès.

A dia d'avui, les persones ingressades per la covid-19 són 118: 83 pacients al Garraf i 35 a l'Alt Penedès. En aquests mesos, els hospitals del Garraf i l'Alt Penedès han donat l'alta mèdica a 637 pacients a l'hospital de Sant Pere de Ribes i 323 al de Vilafranca.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon