Alerta sanitària

Vuit noves morts per coronavirus aquest cap de setmana als hospitals del Garraf i l'Alt Penedès

Redacció Sant Pere de Ribes 18-01-2021 12:30

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

La pressió hospitalària a l'Alt Penedès i Garraf continua disparada i després d'una setmana molt complicada als dos centres hospitalaris s'han registrat vuit noves morts durant el cap de setmana. Segons les dades facilitades aquest dilluns pel Consorci Sanitari de l'Alt Penedès i Garraf, des de dijous passat s'han produït un total de sis morts a l'hospital de Sant Camil i dues al de Vilafranca del Penedès; unes dades que no es registraven des de la primera onada de la pandèmia. Amb aquesta situació, els hospitals del Garraf i l'Alt Penedès han comptabilitzat des del mes de març un total de 176 defuncions per coronavirus: 125 a Sant Pere de Ribes i 51 a Vilafranca del Penedès.

A dia d'avui, les persones ingressades per la covid-19 són 127 (una vintena més que la setmana passada): 104 pacients al Garraf i 33 a l'Alt Penedès. En aquests mesos, els hospitals del Garraf i l'Alt Penedès han donat l'alta mèdica a 643 pacients a l'hospital de Sant Pere de Ribes i 336 al de Vilafranca.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon