Col·laboració ciutadana

Dos detinguts ‘in fraganti’ pel robatori en un bar a Sitges

Redacció Sitges 20-01-2021 05:36

Dos detinguts ‘in fraganti’ pel robatori en un bar a Sitges. Ajuntament de Sitges

La ràpida actuació policial, alertada pel veïnat, ha permès evitar un robatori a l’interior de l’establiment a Sitges i detenir dues persones

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

La Policia Local de Sitges ha intervingut, aquesta matinada, en un robatori a l’interior d’un bar del Camí de la Fita, de Sitges. Vuit agents han intervingut directament en l’operatiu, que ha aconseguit evitar el robatori i ha finalitzat amb la detenció de dues persones per aquest delicte.

A 2/4 de 5 de la matinada, una trucada del veïnat a la Policia local alertava de forts cops al bar afectat, cosa que ràpidament ha fet pensar en un intent de robatori. Cinc membres del cos de la Policia Local s’han dirigit immediatament a l’establiment i des del carrer de Samuel Barrachina han vist dues persones corrent i girant cap al carrer de l’Estalvi.

Aleshores, ha començat una persecució on s’han detectat tres persones fugint. Finalment, dos agents han detingut dues persones al mateix Carrer de l’Estalvi, mentre que dos agents més han continuat la recerca de la tercera persona, sense poder-la localitzar per la zona. Els quatre agents que han participat de la persecució han detingut les dues persones, a qui se’ls ha llegit els drets com acusats de robatori a l’interior d’un establiment (a banda d’haver trencat el confinament nocturn) i se’ls ha traslladat a Vilanova i la Geltrú, després d’una revisió mèdica en un centre hospitalari.

De forma paral·lela, un altre agent de la Policia local s’ha mantingut al bar afectat, on a la porta hi havia una furgoneta amb les portes posteriors obertes i una màquina escurabutxaques a mig carregar. El vehicle presentava evidències d’haver estat forçat, ja que tenia una finestra trencada i havien fet un pont per posar-lo en marxa. La furgoneta ha acabat al dipòsit de vehicles per si la policia científica hi pot trobar empremtes. La Policia ha comprovat que s’havia intentat robar la màquina de tabac i dues màquines escurabutxaques.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon