Estat d'alarma

Un incendi de contenidors calcina un turisme estacionat al carrer a Vilanova

Redacció Vilanova i la Geltrú 25-01-2021 10:29

Cinc joves van provocar un incendi al carrer de la Falç que va calcinar diversos contenidors i un vehicle. Ajuntament de Vilanova

Segons els veïns de la zona, el foc el van provocar 5 joves (3 noies i 2 nois) i tot seguit van fugir

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

Segons la policia local de Vilanova, dissabte a la nit van aturar una festa il·legal en una casa del carrer Portadora. Segons fonts municipals, els agents van identificar el titular de l'inmoble, però no es va entrar a la propietat per precisar quanta gent hi havia a l'interior. El propietari de la casa s'ha posat en contacte amb Eix Diari per assegurar que a casa seva no es va produir cap festa aquest cap de setmana i que no va ser denunciat per la policia, sinó que únicament va rebre un requeriment per baixar la música, perquè els veïns havien trucar a la policia per queixar-se, i que així ho va fer. 

D'altra banda, els veïns del carrer de la Falç van alertar d'un incendi intencionat. Segons informa l'Ajuntament, el foc va calcinar diversos contenidors de la brossa i un vehicle estacionat al costat. Segons els veïns de la zona, el foc el van provocar 5 joves (3 noies i 2 nois) i tot seguit van fugir. Els Bombers hi van actuar amb aigua i escuma durant 40 minuts. 

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon