Periodisme local

Eix Diari es consolida com a líder d'audiència al Penedès durant el 2020 amb més de 145.000 lectors mensuals

Redacció Vilanova i la Geltrú 01-02-2021 10:16

Eix Diari es consolida com a líder d'audiència al Penedès durant el 2020 amb més de 145.000 lectors mensuals. EIX

L'any de la pandèmia ha confirmat Eix Diari com a referent informatiu a les comarques del Garraf i Penedès amb rècords d'audiència superiors als 200.000 usuaris al mes

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

Eix Diari es consolida com a líder d'audiència al Penedès durant el 2020 amb més de 145.000 lectors mensuals de mitjana durant tot l'any. I és que l'any de la pandèmia ha confirmat Eix Diari com a referent informatiu a les comarques del Garraf i Penedès amb rècords d'audiència superiors als 200.000 usuaris al mes. La crisi del coronavirus ha posat en valor la premsa local com a principal font d’informació de la ciutadania i ens ha permès reivindicar-nos en els moments més difícils com un veritable servei públic a la comunitat. La ciutadania necessita saber què passa a prop seu, amb informació contrastada i veraç de la realitat local.

L'any més atípic i complicat ens ha deixat un consum extraordinari dels mitjans d’informació digitals. La ciutadania s’informa més que mai a través dels nostres mitjans, som la seva principal font d’informació en contraposició de la intoxicació de les fake news, que tenen la seva plataforma de distribució a les xarxes socials.

A les comarques del Penedès i Garraf, Eix Diari ha reforçat el seu lideratge per sobre de la resta de mitjans de comunicació del territori, que tot i que augmentar la seva audiència en aquest any, es mantenen per sota de la franja dels 50.000 usuaris únics al mes, segons les dades oficials auditades per OJD Interactiva.

Amb 8 anys d'història, Eix Diari ha quintuplicat la seva audiència mitja amb un creixement sostingut i a l'alça des de 2013, quan va començar a caminar aquest projecte periodístic territorial.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon