Crisi a la indústria

El Consell Comarcal de l'Alt Penedès exigeix a Bosch i les administracions agilitat per reindustrialitzar Castellet

ACN/ Gemma Sánchez Castellet i la Gornal 19-02-2021 11:06

Pla tancat de l'entrada a la fàbrica de Robert Bosch a Castellet i la Gornal, amb una ninot penjat del coll per rebutjar el tancament. ACN

L'ens insta el futur govern català a activar un pla de xoc per a l'economia penedesenca

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

El Consell Comarcal de l'Alt Penedès ha aprovat una moció amb què reclama a Robert Bosch, la Generalitat i l'estat espanyol que s'impliquin més en la reindustrialització de la fàbrica de Castellet i la Gornal. El text, debatut a proposta dels treballadors, recorda que el 30 de novembre és la data màxima per trobar una alternativa al tancament de la planta. Així ho van acordar la plantilla i la direcció l'octubre passat en el marc de l'ERO per posar fi a l'activitat de Bosch a Castellet. Passats més de tres mesos, però, els treballadors lamenten que no hi hagi cap projecte damunt la taula. A banda d'avenços en la reindustrailització, el Consell Comarcal també reclama a la Generalitat un pla de xoc per a l'economia penedesenca. La moció de l'ens comarcal ha rebut el suport de tots els grups polítics. El mateix text també es va aprovar per unanimitat dimarts al Ple de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon