La cultura no s'atura

La 30ª Roda de teatre de l'Alt Penedès es tanca amb una desena de representacions, tot i la pandèmia

Redacció Vilafranca del Penedès 22-02-2021 12:54

La 30ª Roda de teatre de l'Alt Penedès es tanca amb una desena de representacions, tot i la pandèmia. GATAP

La 30a Roda ha pogut arribar als ajuntaments d’Olèrdola, de Vilafranca, de Puigdàlber, d’Olesa, de Mediona, dels Monjos i al local de la societat La Torre de les Gunyoles

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

Malauradament la 30a Roda de teatre de l'Alt Penedès s'acabarà aviat, però tot i les restriccions sanitàries, la iniciativa ha programat un total de 10 representacions, amb 4 grups de teatre participants (un de professional), 6 ajuntaments acollidors, i una entitat acollidora. La 30a Roda ha pogut arribar als ajuntaments d’Olèrdola, de Vilafranca, de Puigdàlber, d’Olesa, de Mediona, dels Monjos i al local de la societat La Torre de les Gunyoles.

La 30a Roda de Teatre no ha estat fàcil: "s’han anul·lat actuacions per les restriccions, se n’han replanificat, hi ha hagut canvis de grup d’última hora, s’ha hagut d’assajar amb mascareta i s’han fet assajos online... Malgrat tot, estem satisfets". La Junta de la Coordinadora GATAP ha explicat que han contribuït "amb el nostre petit granet de sorra al desenvolupament de la cultura".

En aquesta cloenda, defensen que "la cultura ens fa pensar, ens fa créixer i ens alimenta l’ànima" i posen en valor el seu lema d'enguany: "La cultura comarcal i l'associacionisme local són essencials, cal defensar la complicitat entre la gent, el teatre com a eina de veïnatge i d'identitat. Un país sense teatre és un país que perd la personalitat”.

La cloenda de la 30a Roda tindrà lloc el diumenge 28 de febrer a les 18:30h al Teatre Municipal Cal Bolet de Vilafranca del Penedès. Amb l’obra “Allò que tal vegada s’esdevingué” a càrrec del grup de teatre la Torre de les Gunyoles. En finalitzar l’obra de teatre, el públic no es podrà moure del seu seient, encara, perquè tindrà lloc una mini cloenda simbòlica de la 30a Roda de Teatre Alt Penedès: "La tecnologia i la virtualitat ens ajudaran a acomiadar la 30a Roda de Teatre amb els grups i la paraula com a protagonistes". 

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon