Equipaments

Les biblioteques de Sant Pere de Ribes ofereixen préstec a domicili a la ciutadania amb problemes de mobilitat

Redacció Sant Pere de Ribes 25-02-2021 05:13

Les biblioteques de Sant Pere de Ribes ofereixen préstec a domicili a la ciutadania amb problemes de mobilitat. EIX

El servei, gratuït, està adreçat a majors de 65 anys i persones amb mobilitat reduïda o confinades per la Covid-19

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

Les dues biblioteques públiques de Sant Pere de Ribes han posat en marxa un servei de préstec a domicili gratuït per a residents al municipi que, per diferents motius, tinguin limitada la seva mobilitat. La iniciativa està adreçada a majors de 65 anys i persones amb mobilitat reduïda o que estiguin confinades per la Covid-19.

Totes les peticions d’informació i sol·licituds s’han d’adreçar per telèfon o correu electrònic a les biblioteques Manuel de Pedrolo de Ribes (93 896 40 20 – b.st.pereribes.mp@diba.cat) o Josep Pla de les Roquetes (93 896 57 25 – b.st.pereribes.jp@diba.cat). També es poden fer a través del canal Pregunta a la teva biblioteca de l’aplicació Tellfy.

Les trucades a les biblioteques s’han de fer en els respectius horaris d’obertura. De dilluns a divendres, la Manuel de Pedrolo obre a les 15h i la Josep Pla, a les 15.30h. Tots dos equipaments tanquen a les 20h i obren els dissabtes, de 10h a 14h.

A banda de residir a Sant Pere de Ribes, tothom que estigui interessat a gaudir d’aquest servei ha de tenir el carnet de les biblioteques i comprometre’s a ser a casa en el moment que els portin els documents sol·licitats. Com a màxim, es poden demanar un total de 30 documents (15 llibres i/o revistes, 6 DVD i 9 CD) durant 30 dies, amb la possibilitat de prorrogar el préstec.

La consulta dels documents disponibles es pot fer a través del catàleg http://aladi.diba.cat/. Tanmateix, es pot demanar recomanacions al personal de les biblioteques.

En el moment de rebre la petició, les biblioteques prepararan els documents i informaran a les persones usuàries del dia i hora de repartiment, que serà les tardes de dimarts o dijous. El mateix dia que es passi pels domicilis, s’informarà del moment en què es tornarà a passar per fer la recollida.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon