Violència masclista

Agredeixen sexualment una dona quan passejava aquest dissabte al matí per Mas Solers

Redacció Sant Pere de Ribes 27-02-2021 08:08

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes ha informat que la víctima ha estat hospitalitzada per tractar-la de les ferides que li ha provocat l’assaltant

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

Una dona ha estat víctima d'una agressió sexual aquest dissabte al matí quan passejava per Mas Solers. L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes ha condemnat rotundament "l’agressió sexual amb violència que ha patit una dona veïna del municipi aquest matí en un camí de darrera de Mas Solers".

Segons fonts municipals, la dona ha estat hospitalitzada per tractar-la de les ferides que li ha provocat l’assaltant i per fer-li un reconeixement mèdic. L’agressor s’ha donat a la fuga però s'ha pogut facilitar la descripció física i els Mossos d'Esquadra han obert diligències.

Des del consistori, s'ha mostrat el suport a la víctima d’aquesta manifestació de violència masclista: "rebutgem qualsevol acció que atempti contra les llibertats de les dones. Ens sentim plenament dolguts i desitgem que aquesta mena de delictes no quedin impunes. Tot el nostre escalf per a ella".

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon