Node Film Clúster

Hyundai i Renault roden els seus nous espots al Garraf i l'Alt Penedès

Redacció Sitges 28-02-2021 06:55

Tornen els rodatges d'espots al Gran Penedès. Node Film Clúster

Tornen els rodatges de publicitat al Gran Penedès

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

Aquesta darrera setmana de febrer, les filmacions de Hyundai, a Port Ginesta; Motos.net, a l'aeròdrom d'Avinyonet del Penedès; Renault, al port de Vallcarca, i Uterqüe, a la pedrera dels Monjos, revelen la represa de l'activitat de rodatges a les nostres comarques. A més, la primera setmana de març s'enregistrarà un anunci de la marca Smart al port de Vilanova i la Geltrú.

Els agents localitzadors truquen a la porta de la flamant Gran Penedès Film Commission -segell impulsat per NODE Garraf i l'Ajuntament de Sitges- per cercar els millors emplaçaments per a noves produccions d'audiovisuals comercials i sèries de televisió. La labor dels darrers anys està donant resultats.

La geografia granpenedesenca està sent descoberta pel sector filmogràfic perquè ofereix escenaris naturals molt característics i per la singularitat del catàleg d'equipaments i espais urbans. Al costat d'aquests factors cal afegir la gestió facilitadora dels ajuntaments de la nostra demarcació i la mediació de NODE Film Clúster davant dels operadors i els cercadors de localitzacions.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon