Hospital universitari

Els hospitals de l'Alt Penedès i Garraf s'associen a la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la UB

Redacció Sant Pere de Ribes 02-03-2021 11:59

Els hospitals de l'Alt Penedès i Garraf s'associen a la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la UB. CSAPG

Els estudiants de 6è curs de Medicina de la UB podran fer la Rotació Obligatòria de Pràctiques Tutelades als centres CSAPG

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

El Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf (CSAPG) ha aconseguit la condició d’Institució Sanitària associada a la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat de Barcelona (UB).

Això implica que els nostres centres estaran inclosos com a institució disponible per a la Rotació Obligatòria de Pràctiques Tutelades d’estada clínica hospitalària dels estudiants de sisè curs de Medicina, avaluada amb 12 ETCS (Sistema Europeu de Transferència de Crèdits).

Aquesta associació comporta una important ampliació de l’oferta docent dels hospitals del CSAPG, ja que comptarem regularment amb estudiants de medicina als nostres centres, i els professionals del Consorci tindran l’oportunitat de ser professors universitaris contractats o associats, o assumir responsabilitats de tutories d’estudiants.

El doctor Josep Lluís Ibáñez, gerent del CSAPG, afirma que està molt satisfet amb el conveni. “Aquest és un pas més per assolir un dels principals objectius del CSAPG: ser hospitals docents. Amb aquest acord, obrim les portes al talent, acollint estudiants i oferint noves oportunitats professionals a les persones treballadores de la nostra entitat. Però no és l’únic pas que estem donant en aquest sentit. Estem treballant per obtenir acreditacions de places MIR, i seguir impulsant el creixement docent dins de la nostra institució. Aquest últim any hem aconseguit l’acreditació del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia (COT), fet que permetrà tenir un nou Metge Intern Resident (MIR) cada any per a formar-se en aquesta especialitat.”

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon