Alerta sanitària

Acaba la intervenció a la residència per a gent gran Els Josepets de Vilanova i la Geltrú

ACN Vilanova i la Geltrú 08-03-2021 05:03

La residència Els Josepets, a Vilanova i la Geltrú, en una imatge distribuïda el 22 de gener de 2021. Ajuntament de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

El departament de Salut va signar divendres, 5 de març, la resolució que dona per acabada la intervenció de la residència per a gent gran Els Josepets de Vilanova i la Geltrú. El centre va ser intervingut el 23 de gener per fer front a l'elevat nombre de casos de covid-19, i que va provocar la mort de vuit dels seus usuaris. En aquell moment es va decidir que l'entitat STS Gestió de Serveis Socio-Sanitaris S.L. n'assumís la gestió de manera temporal amb la supervisió del departament de Salut. Actualment, la residència es troba en les condicions adequades per retornar-ne la gestió a l'organisme autònom municipal Assistència Integral Social i Sanitària (AISSA). En aquests moments hi conviuen 94 residents i cap és positiu de covid-19.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon