Dia Internacional de la Dona

Concentracions reivindicatives i accions simbòliques pel Dia Internacional de les Dones al Penedès i Garraf

Redacció Vilanova i la Geltrú 08-03-2021 07:47

Concentracions reivindicatives i accions simbòliques pel Dia Internacional de les Dones al Penedès i Garraf. Ajuntament de Vilanova

Els ajuntaments i les entitats feministes han fet lectura de manifestos per reivindicar la igualtat i denunciar la bretxa de gènere

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

Concentracions reivindicatives i accions simbòliques han marcat la celebració del Dia Internacional de les Dones al Penedès i Garraf on les restriccions sanitàries per la pandèmia han evitat les grans manifestacions i actes multitudinaris d'altres anys. Tot i això, el territori no ha renunciat a reividicat el feminisme com l'únic camí cap a la igualtat real de drets.

Els ajuntaments i les entitats feministes han fet lectura de manifestos per reivindicar la igualtat i denunciar la bretxa de gènere.  A més, s'han fet accions simbòliques com una perfomance a la plaça de la Vila de Vilanova i la Geltrú, la inauguració de la Sala de Premsa de l'Ajuntament del Vendrell amb el nom de Remei Esteban Nin i com a homenatge a aquesta primera dona regidora del consistori. 

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon