Alerta sanitària

Es reprenen les visites de familiars a la residència Els Josepets de Vilanova i la Geltrú

Redacció Vilanova i la Geltrú 11-03-2021 12:23

Actualment hi ha un 79% de persones vacunades amb les dues dosis pertinents

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

La residència Els Josepets de Vilanova i la Geltrú torna a ser, des del dia 2 de març, una residència verda, amb la qual cosa s'han pogut reiniciar la visita dels familiars de les persones residents al centre.

Així mateix, des d'avui ja hi ha un 79,1% de persones vacunades amb les dues dosis pertinents, i només quedaran pendents de rebre la segona dosi dotze persones. La previsió és que d'aquí a tres setmanes s'administri el cicle complet del tractament a totes elles i assolir d'aquesta manera el 91,6% de vacunacions.

De  mica en mica, la residència Els Josepets torna a la normalitat. Dimecres passat es van iniciar les visites de familiars al centre i avui ja han començat les sortides de residents a l'exterior de les instal·lacions. Cal tenir present que aquests usuaris fa prop d'un any que no han pogut sortir donades les restriccions  establertes per garantir la seva protecció enfront de la Covid-19.

Després del brot que es va declarar aquest hivern, en què es van veure afectades un 50% de les persones residents i que va causar la defunció de 13 usuaris, Els Josepets ha deixat d'estar intervingut per la Generalitat, quan, a petició de l'Ajuntament , el 25 de gener la Generalitat de Catalunya en va assumir la seva gestió temporal i es va delegar la direcció en STS Colisée.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon