Rugbi

El Terranova S18 no pot amb un Gòtics líder

Rafa Linares Vilanova i la Geltrú 06-04-2021 04:58

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

El passat 27 de març l’equip del combinat S18 (Tarragona / Sel Vilanova / Nova Olivella i Reus), visitava el camp del líder del grup C, a la Foixarda, Gòtics RC. Un partit a priori amb un actor principal, Gòtics, i un de secundari, el Terranova, pels seus potencials. Es jugaven acabar la fase de grups en primer i segon lloc, amb els quarts ja assegurats. Una primera part, totalment de l’equip de casa, amb un marcador definitiu a la mitja part de 33 a 0, i una segona part, ja més competida per part de l’equip visitant, que al minut 59 feia la marca d’honor per part del jugador del Nova, Axel Linares, que sortia des de la banqueta.

En definitiva, primer de grup, Gòtics RC amb 15 punts i segon Terranova amb 10 punts. Els altres dos equips del grup son: CRS. Granollers, s’emportava la victòria i la tercera placa, al Congost de Manresa, per 26 a 36 amb Cat. Central, que acabava, quart i últim. Els altres grups, passaven; GRUP A: 1.- CR.Sant Cugat, 15 punts  i 2.- RC.Sitges amb 8 punts. GRUP B: 1.- UE.Santboiana amb 14 punts, i 2.- Químic ER. 11 punts. GRUP D: 1.- Barça Rugbi, 15 punts i 2.- CN. Poble Nou, amb 10 punts.

Els quarts els disputaran el St. Cugat vs. Terranova/ Gòtics RC. vs. Químic ER. i UE.Santboiana vs. CN.Poble Nou/ Barça Rugbi vs. RC.Sitges. el cap de setmana de l’onze d’abril. El cap de setmana del 17 i 18, semifinals; i el 01/02 maig, la final de la lliga Sub.18.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon