Alerta sanitària

Baixen els pacients ingressats per covid als hospitals del Garraf i l'Alt Penedès, on han mort dues persones aquest cap de setmana

Redacció Sant Pere de Ribes 12-04-2021 12:28

Des de l'inici de la pandèmia, han mort 259 persones als dos centres hospitalaris a causa del coronavirus

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

Els hospitals del Garraf i Alt Penedès han sumat dues noves morts per coronavirus aquest cap de setmana, segons fonts del Consorci Sanitari del l'Alt Penedès i Garraf. La pressió hospitalària torna a baixar després d'unes setmanes a l'alça. Segons les dades facilitades aquest dilluns, els hospitals del Garraf i l'Alt Penedès han comptabilitzat des del mes de març un total de 259 defuncions per coronavirus: 174 a Sant Pere de Ribes i 85 a Vilafranca del Penedès.

A dia d'avui, les persones ingressades per la covid-19 són 40: 24 pacients al Garraf i 16 a l'Alt Penedès. En aquests mesos, els hospitals del Garraf i l'Alt Penedès han donat l'alta mèdica a 962 pacients a l'hospital de Sant Pere de Ribes i 501 al de Vilafranca.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon