Història de l'art

Mireia Rosich segueix l'estela dels mites clàssics a través de 12 figures femenines

Redacció Vilanova i la Geltrú 22-04-2021 12:41

La directora del Museu Víctor Balaguer publica un assaig que enllaça art, símbols i mites en un original viatge a l'Antiguitat Clàssica

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

Els mites clàssics estan d'actualitat i la vilanovina Mireia Rosich ens els presenta de la forma més original a través d'un viatge al voltant de 12 figures femenines com Ariadna, Penèlope o Helena. En la estela del mito és un còctel d'art, símbols i mites que vol mostrar que les grans veritats de la Humanitat presents a la mitologia continuen vigents avui.

La historiadora de l'art i directora del Museu Víctor Balaguer, Mireia Rosich, acaba de publicar un assaig que es converteix en un original viatge a l'Antiguitat Clàssica. L'obra beu d'una de les activitats que organitza al museu vilanoví, els Chill Out, unes xerrades sobre mites amb un caràcter íntim i apassionat que apropa l'art al públic d'una forma poc convencional.

A través del llibre, Mireia Rosich ens convida a un viatge apassionant al voltant de dotze figures femenines, a través de les quals actuen les forces divines, mostrant-nos ambivalència i contradiccions. Cada personatge dibuixa un missatge que projecta un reflex en el nostre interior. 

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon