Loteries

El sorteig de l'ONCE del Dia de la Mare deixa prop de 21 milions a Santa Margarida i els Monjos

Redacció/ ACN Santa Margarida i dels Monjos 03-05-2021 08:55

Sergi Coral Acosta, de 41 anys, venedor de l’ONCE, és qui ha portat la fortuna a Santa Margarida i els Monjos. Ajt Santa Margarida-Monjo

El gran premi de 17 milions ha caigut íntegrament a la localitat, on també s'han premiat 99 butlletes amb 40.000 euros

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

Santa Margarida i els Monjos ha estat agraciada aquest diumenge amb el sorteig de l'ONCE del Dia de la Mare, que ha deixat 20,96 milions d'euros en premis a la localitat. Concretament, hi ha caigut un gran premi de 17 milions d'euros i 99 butlletes més han estat agraciades amb 40.000 euros cadascuna. Segons ha informat l'entitat, és la primera vegada que aquest sorteig toca íntegrament a Catalunya.

Sergi Coral Acosta, de 41 anys, venedor de l’ONCE, és qui ha portat la fortuna a Santa Margarida i els Monjos. Sergi ven els productes de joc responsable de l’Organització des del seu punt de venda a l’Avinguda Catalunya, 61.

“Ho he donat tot, tot. Estic contentíssim per haver donat tanta felicitat a tanta gent”, comentava Sergi, persona amb discapacitat com tots els agents venedors de l’ONCE, només conèixer la notícia. “M’està trucant tothom. És, naturalment, el premi més gran que he repartit en els tres anys i mig que porto com a venedor. Ja m’haguès agradat quedar-me alguna butlleta, però la meva feina és repartir il·lusions i estic súperfeliç d’haver-les donat en un dia tan especial per les mares i les famílies”, afegeix Sergi.

Sergi creu que la gran majoria dels cupons premiats els ha venut a la Benzinera Els Pins, al Bar Restaurant ‘El Pinxito’ i al Mercat de Santa Margarida i els Monjos. 

La població de Margarida i els Monjos pertany administrativament de I l’agència de l’ONCE a Vilanova i la Geltrú, que  presta serveis personalitzats a 253 afiliats i afiliades i compta amb una xarxa de 90 agents venedors dels productes de l’Organització.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon