Fauna local

Cubelles tanca els accessos a la platja de Les Salines per la preservació d'aus protegides

Redacció Cubelles 03-05-2021 09:36

Cubelles tanca els accessos a la platja de Les Salines per la preservació d'aus protegides. Ajuntament de Cubelles

És la resposta a un informe emès pel departament de Medi Natural i Biodiversitat de la Generalitat de Catalunya

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

La tarda de divendres, 30 d'abril, membres del Grup d'Estudi i Protecció dels Ecosistemes Catalans (GEPEC) han fet un tancament dels accessos de la platja de les Salines per evitar el pas a l'espigó de la Tèrmica com a resposta a un informe emès pel departament de Medi Natural i Biodiversitat de la Generalitat de Catalunya en compliment, entre d'altres, del Decret Legislatiu 2/2008, de 15 d’abril, pel qual s’aprova el Text refós de la Llei de protecció dels animals.

Es dona la circumstància que en aquesta ubicació, a cavall entre la platja de les Salines i l'espigó del port de la Tèrmica, s'hi troben diferents espècies d'aus protegides que el cos d'agents rurals ja va alertar que calia protegir. Els accessos restaran tancats als vianants, mascotes i vehicles, excepte els autoritzats. La resta d'accessos de la platja de les Salines continuaran oberts.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon