Festival de música

La Casa Azul, nova confirmació al cartel del Festival Jardins Terramar de Sitges

Redacció Sitges 03-05-2021 10:07

La Casa Azul, nova confirmació al cartel del Festival Jardins Terramar de Sitges. EIX

La formació catalana ha transgredit fronteres entre estils i aquest estiu ho deixarà palès per primer cop als centenaris jardins noucentistes de la vila de Sitges

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

Només uns dies després de la presentació oficial de la programació del Festival Jardins Terramar -el proppassat 20 d’abril-, l’organització anuncia la incorporació al cartell de La Casa Azul. La banda liderada pel músic català Guille Milkyway, actuarà el pròxim 12 d’agost en el marc de la quarta edició del festival.

L’efervescència musical de La Casa Azul ha aconseguit enderrocar les barreres del convencionalisme per difondre per tot arreu el bubblegum, el sunshine-pop, el europop i tots aquests estils que ronden al voltant de les melodies més belles i els arranjaments perfectes. No hi ha comparació possible, la seva identitat és pròpia i inconfusible: La Casa Azul ha transgredit fronteres entre estils i aquest estiu ho deixarà palès per primer cop als centenaris jardins noucentistes de la vila de Sitges. Guille Milkyway acapara una extensa llista de discos d’estudi que atresoren cançons tant rodones, additives i irresistibles com “Podría Ser Peor”, “La Revolución Sexual”, “El Momento” "Los Chicos Hoy Saltarán A La Pista" o “Nunca Nadie Pudo Volar”.  Amb la pista de ball en el punt de mira, però sense oblidar les emocions a flor de pell, i la fantasia musical com a motivació, La Casa Azul ha superat el circuit independent per esdevenir cap de cartell dels festivals més importants i ser número 1 de llistes de vendes.

Reducció al 50% de l’aforament

Tal com va recordar el codirector del festival, Joan Ramon Rodríguez, a la presentació de la present edició, “el festival es durà a terme amb totes les garanties sanitàries i de seguretat per al públic, l’organització posarem tots els mitjans seguint tots els protocols establerts per les administracions”. En aquest sentit, va remarcar que l’aforament es veurà reduït a un 50% respecte a les anteriors edicions, i que hi haurà només un màxim de 1.100 localitats a la venda per a cada concert.  L’any 2019 va haver un total de 25.175 espectadors. “Totes les entrades dels concerts seran numerades en seients preassignats en el mateix moment de la compra".  La resta de mesures establertes seran la distància de seguretat entre butaques a platea i grada, presa de temperatura als accessos, gel hidroalcohòlic a tot el recinte, i l’ús de la mascareta durant els concerts, entre d’altres.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon