Vermut

Arrenca la campanya del “Vermutejant Vilanova”, la ruta dels millors vermuts d’autor de Vilanova i la Geltrú

Susana Nogueira Vilanova i la Geltrú 13-05-2021 09:59

Arrenca la campanya del “Vermutejant Vilanova”, la ruta dels millors vermuts d’autor de Vilanova i la Geltrú. Ajuntament de Vilanova

La campanya, que s'ha presentat al clúster de desenvolupament econòmic de Vilanova, consisteix en una ruta de vermuts d'autor que es farà del 14 de maig fins al 30 de juny

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

El Gremi d’Hostaleria de Vilanova i la Geltrú i el departament de Projecció de Ciutat de l’Ajuntament, han presentat la campanya “Vermutejant Vilanova”, una ruta de vermuts d’autor que implica 23 establiments de la ciutat, del 14 de maig fins al 30 de juny de 2021. Amb aquesta iniciativa es pretén donar suport al sector de la restauració i de l’alimentació, els quals han patit una forta crisi econòmica a causa de les restriccions de la pandèmia. També es vol reactivar les campanyes de dinamització del sector amb accions que permeten diversificar l’oferta gastronòmica i posar en valor un costum de la nostra ciutat “l’hora del vermut”.

La ruta de vermuts d’autor va acompanyada d’un concurs on podrà participar la ciutadania. Es tracta de publicar la fotografia del vermut a Instagram amb el hashtag #vermutejantvng i etiquetar l’establiment on s’ha fet la degustació o bé mencionar-ho en el text de la publicació. A més, per entrar en el sorteig s’ha de seguir el compte d’Instagram @gremivng. Després d’un procés de selecció d’un jurat escollit pels organitzadors, es triaran les millors fotografies i es premiaran amb 9 lots de productes dels patrocinadors de la campanya (Vermut Tafaner, Vermouth Padró, Patates Piqué i Estrella Galicia). Els guanyadors es publicaran a l’Instagram del Gremi d’Hostaleria de Vilanova (@gremivng) i seran contactats per missatge privat. Per a més informació de les bases del concurs consultar http://www.gremivng.com .

Aquesta campanya és la primera d’altres accions que han estat aturades durant molts mesos a causa de la pandèmia, però actualment l’Ajuntament junt amb el Gremi d’Hostaleria estan pensant de reactivar-les per donar suport als sectors de la restauració i l’alimentació de la ciutat. El president del Gremi d’Hostaleria de Vilanova i la Geltrú, Jordi Gasol, ha dit que “hem pensat en aquesta nova acció per incentivar “l’hora del vermut” ara que les restriccions de la COVID-19 ens ho permet de manera favorable. Aquesta ruta de vermuts anirà acompanyada amb altres iniciatives que hem estudiat per reanimar l’economia de la ciutat i aviat les anirem anunciant”.

A partir del 14 de maig podrem veure en els 23 establiments participants, un cartell específic amb el vermut que han elaborat de manera especial i diferent. La ruta té dues opcions o bé degustar només el vermut o un pack per a dues persones amb el corresponent acompanyament gastronòmic. La campanya inclou un tríptic amb un mapa dels locals que participen, on es detalla cadascun dels vermuts d’autor que ofereixen.

La nova campanya arran d’enfortir el sector de la restauració i la gastronomia, també enfortirà l’economia de la ciutat. El regidor de Promoció Econòmica, Projecció de Ciutat i Patrimoni Cultural, Jordi Medina, ha explicat que “aquesta iniciativa no només es tracta de fer el vermut en diferents bars, sinó de reivindicar l’aposta de qualitat gastronòmica de la restauració de Vilanova i la Geltrú. De manera indirecta, també afavorir diferents empreses de la nostra ciutat i aquelles que trauran benefici d’aquest moviment”.  Medina, ha destacat que ara que ha acabat l’estat d’alarma, és precisament quan des de l’administració pública de l’Ajuntament, han d’incentivar l’impuls cap al consum de la restauració de la ciutat.

Els 23 establiments que participen en la campanya són El Faró Café, Bar El Passeig, El Cafè del Mar, Macot Restaurant, Akelarre Vilanova, Catering Simpàtic 1, Willy Vins Celler, Manyam, El Niu de les fades, Cal Trajo, Bar Mónaco, El Canceller, La Milà, La Carpeta Moderna, Vermuteria La Petite Mort, Excuses a doll, Celler 36 bis, Catering Simpàtic 2, Capritx, El Secret de l'Eskala, Casablanca, BoK2 i Restaurant La Cucanya.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon