Festival de música

El Tingladu anuncia el retorn del festival del 22 al 25 de juliol

ACN Vilanova i la Geltrú 14-05-2021 06:28

Gran pla general del Tingladu 2017 durant l'actuació de Manel. Imatge publicada el 25 de juliol de 2017. ACN

Els concerts es traslladen a la Zona Esportiva, a l'espera de definir-ne un format que s'ajusti a la situació sanitària

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

El Tingladu tornarà a Vilanova i la Geltrú del 22 al 25 de juliol. Els organitzadors, l'entitat Can Pistraus, ho han anunciat aquest divendres, després que l'any passat suspenguessin els concerts degut a la pandèmia. Ara fa un any, el cartell l'encapçalaven Oques Grasses, els Pets i los Chikos del Maíz. De moment, l'organització no ha desvetllat els noms del proper juliol ni tampoc el format amb què se celebraran els concerts. Només ha avançat que abandonen el Parc de Baix-a-Mar per traslladar-se a la Zona Esportiva. L'organització estudia ara la forma d'ajustar els concerts a la situació sanitària, ja que el festival tradicionalment s'ha caracteritzat per tenir entrada gratuïta i una assistència massiva de públic.

El cartell de la 13a edició del Tingladu inclou l'eslògan irònic 'La cultura és perillosa', acompanyat de diverses imatges de mines. Els impulsors del festival n'han anunciat el retorn amb una breu publicació a les xarxes socials.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon