Seguretat viària

Detingut un home de 35 anys per conduir ebri i de forma temerària pel centre de Vilanova

Redacció Vilanova i la Geltrú 14-03-2019 11:00

Un sergent de la Policia Local lliure de servei, va alertar de la presència del turisme, que circulava per la carretera C-246 fent girs i maniobres d'avançament

PUBLICITAT

La Policia Local de Vilanova va detenir la mitjanit de dissabte a diumenge un home de 35 anys, amb diversos antecedents, per un presumpte delicte de robatori d'un vehicle.

Un sergent de la Policia Local lliure de servei, va alertar de la presència del turisme, que circulava per la carretera C-246 fent girs i maniobres d'avançament que deixaven entreveure que el seu conductor pogués estar sota els efectes de l'alcohol. Gràcies a la descripció de la matrícula, es va comprovar que el vehicle havia estat robat a Alacant i va activar el dispositiu de recerca.

Una patrulla va interceptar el vehicle al carrer de Ca l'Escoda i el seu conductor va ser detingut i posat a disposició judicial. En el moment de la detenció portava més de 800 euros al damunt.

D'altra banda, uns minuts més tard, la Policia Local va denunciar administrativament un home de 25 anys per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit, al circular amb motocicleta sota els efectes de l'alcohol. L'home que va ser sorprès per uns agents, quan circulava contra direcció pel carrer de la Llibertat, superava el doble dels límits permesos a la prova d'alcoholèmia.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon