Eleccions municipals

JuntsXCat Vilanova presenta la llista a les municipals encapçalada per Blanca Albà

Redacció Vilanova i la Geltrú 12-04-2019 06:28

JuntsXCat Vilanova presenta la llista a les municipals encapçalada per Blanca Albà. Junts per Vilanova

PUBLICITAT

Junts per Catalunya va presentar els tretze primers noms de la seva candidatura a les eleccions municipals, del proper 26 de maig, en un acte que va comptar amb la intervenció del President de la Generalitat, Quim Torra, i del missatge personal del President Carles Puigdemont, enregistrat a la visita que la candidata a alcaldessa de la ciutat, Blanca Albà, va dur a terme fa unes setmanes a Waterloo (Bèlgica). A l’acte també hi va intervenir l’alcaldessa Neus Lloveras, per presentar la faceta política de la cap de llista de la formació.

Per Vilanova i la Geltrú, JuntsXCat presenta una llista renovada i molt diversa, combinada amb l’experiència com a regidora al govern en els darrers dos mandats de l’alcaldable Blanca Albà. La meitat dels seus integrants són persones independents, que provenen de diferents sectors de la societat vilanovina.

El President de la Generalitat, Quim Torra, va cloure l’acte amb un ple a vessar de l’auditori del Neàpolis, aquest passat dimecres 10 d’abril al vespre.  Al llarg de l’acte es varen anar presentant tots els candidats, cadascun va parlar d’una temàtica, es fa fer molt d’èmfasi en l’obra de govern i va apostar-se per nous projectes a la ciutat.

Blanca Albà, actual regidora, encapçala la candidatura, la segueixen l’arquitecte Antoni Palacios, el Patró Major dels pescadors, Jaume Carnicer, el llicenciat en sociologia i cuiner, Quim Llamusí, l’auxiliar d’infermeria, Gemma Arana, el portaveu de Demòcrates a Vilanova, Ciscu Ortega, la directora de l’INS Lluch i Rafecas, Susanna Igual, el cap comarcal de la JNC Garraf, Aleix Ruiz, l’advocada animalista, Laia García, la subalterna de l’INS Manel de Cabanyes, el membre de junta de vehicles clàssics, Miquel Lara, l’estudiant i hereu de la ciutat (2017-18), Jan Butí, i la treballadora de l’administració, Neus Brull.

Llista JuntsXCat Vilanova i la Geltrú. Eleccions Municipals 26 de maig

1. Blanca Albà
2. Antoni Palacios (Independent)
3. Jaume Carnicer (Independent)
4. Quim Llamusí
5. Gemma Arana
6. Ciscu Ortega (Demòcrates)
7. Susanna Igual (Independent)
8. Aleix Ruiz
9. Laia García (Independent)
10. Elàdia Soler (Independent)
11. Miquel Lara (Demòcrates)
12. Jan Butí
13. Neus Brull (Independent)

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon