Eleccions municipals

Assemblea de regidors i regidores socialistes del Garraf per valorar el resultat de les eleccions

Redacció Vilanova i la Geltrú 20-06-2019 11:26

Assemblea de regidors i regidores socialistes del Garraf per valorar el resultat de les eleccions. PSC

El PSC mantindrà durant aquest mandat les alcaldies de Sant Pere de Ribes, Olivella, Castellet i la Gornal i Olesa de Bonesvalls

En el global de la comarca del Garraf, el PSC passa de 22 a 32 regidors i regidores, millorant els resultats obtinguts al 2015

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

Dimecres es va celebrar l’assemblea dels i les electes socialistes de la comarca del Garraf i partit judicial de Vilanova i la Geltrú, que inclou els municipis de Castellet i la Gornal i Olesa de Bonesvalls. El resultat de les darreres eleccions municipals ha permès recuperar el paper com a primera força política a la comarca, un resultat que els responsables polítics del PSC de l’Alt Penedès i el Garraf han valorat com a molt positiu. Així, s’ha revalidat la confiança a alcaldes i alcaldesses als municipis a on governaven, ampliant inclús el nombre de vots i obtenint majories com a Sant Pere de Ribes i Olivella, i s’ha aconseguit guanyar, després de 12 anys, a la capital, Vilanova i la Geltrú, tot i que un pacte excloent els ha deixat fora de l’alcaldia.

El PSC mantindrà durant aquest mandat les alcaldies de Sant Pere de Ribes, Olivella, Castellet i la Gornal i Olesa de Bonesvalls i encapçala l'oposició als municipis de Cubelles, Sitges, Vilanova i la Geltrú i Canyelles, des d’on es continuarà treballant al servei de la ciutadania.

En el global de la comarca del Garraf, el PSC passa de 22 a 32 regidors i regidores, millorant els resultats obtinguts al 2015. El primer secretari de la Federació Alt Penedès -  Garraf, Juan Luis Ruiz, ha destacat sobretot la confiança de la ciutadania a la feina feta  en els pobles i ciutats durant els darrers anys, tant al govern com a la oposició, i també campanyes municipals realitzades en positiu, explicant les propostes realistes per a cada municipi i mobilitzant l’electorat progressista, en un context polític complex. L’assemblea també ha valorat els resultats obtinguts en les administracions supramunicipals.

 

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon