Robatori

Localitzen els gegants del Vendrell en bon estat a Borriana

Redacció El Vendrell 23-08-2019 11:55

Localitzen els gegants del Vendrell en bon estat a Burriana. Ajuntament del Vendrell

La Guàrdia Civil de Castelló ha alertat de la troballa i el Salvador i la Teresa tornaran al Vendrell dissabte al matí

PUBLICITAT

La Guàrdia Civil de Castelló ha localitzat aquest divendres poc abans de les 11 del matí els gegants del Vendrell que van ser robats la passada setmana del magatzem municipal amb el seu remolc. El Salvador i la Teresa tornaran al Vendrell dissabte al matí, segons ha confirmat la colla gegantera a través de les xarxes. La policia ha localitzat el remolc dels Gegants en una carretera que uneix Nulles i Moncofar, a la província de Castelló. El Salvador i la Teresa es troben en bon estat i demà al mati tornaran cap a casa.

Després d’una setmana de patiment per la sostracció d’un remolc dels Gegants i Nans del Vendrell amb els gegants Salvador i Teresa en el seu interior, que estava en nau municipal, avui s’ha rebut la bona notícia que han estat trobats en bon estat en una carretera de la província de Castelló.

El remolc ha estat localitzat avui al matí per una unitat de la Guàrdia Civil de Borriana en una carretera secundària entre Nules i Moncofa, i s’han posat en contacte amb l’entitat per notificar-los la troballa. Els gegants es troben en bon estat i es preveu que aquest cap de setmana es faci una benvinguda a l’Ajuntament del Vendrell.

Des de l’Ajuntament del Vendrell s’agreix la implicació de les entitats i persones particulars, tant del municipi com de fora, a l’hora de col·laborar en la crida per recuperar els gegants, i es felicita els diferents cossos policials -Policia Municipal del Vendrell, policies locals d’altres municipis, Mossos d’Esquadra i Guàrdia Civil- per la seva tasca i  poder tornar a tenir a casa el Salvador i la Teresa.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon