Reconeixement

L'Institut d'Estudis Penedesencs concedeix la Medalla d’Honor 2019 al sitgetà Lluís Jou

Redacció Sitges 03-10-2019 09:36

L'Institut d'Estudis Penedesencs concedeix la Medalla d’Honor 2019 al sitgetà Lluís Jou. EIX

Ha estat director general de Política Lingüística de la Generalitat i és secretari de la Fundació Stäpmpfli i membre del Patronat de la Fundació Pau Casals

PUBLICITAT

La Junta Directiva de l’Institut d’Estudis Penedesencs (IEP) ha concedit la Medalla d’Honor de l’IEP de l’any 2019 al sitgetà Lluís Jou i Mirabent. Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona el 1977 i notari per oposició a Astúries, Calafell i Barcelona. Des de 2005 és, a més, arxiver de protocols de Barcelona.

Per que fa a l'experiència pública, va ser secretari de l’Àrea de Dret del II Congrés Internacional de Llengua Catalana (1985-1986) i ha estat director general de Política Lingüística de la Generalitat (1996/2003). És acadèmic de número de l’Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya des de 2008 i actualment n’és el President. A més, és membre de l’Institut d’Estudis Catalans des de 2016, membre de la Fundació Noguera, patró i secretari de la Fundació Stäpmpfli i membre del Patronat de la Fundació Pau Casals del Vendrell.

La medalla es lliurarà el proper 11 d’octubre a continuació de la taula rodona “El memorialisme al Penedès contemporani”, a l'Auditori del Vinseum.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon