Transhumància

El Camí Ramader de Marina farà a la primavera una prova pilor de la ruta entre Vilanova i Hostalets

Redacció Santa Margarida i dels Monjos 28-11-2019 10:15

Santa Margarida i els Monjos acull l’assemblea general de l’Associació del Camí Ramader de Marina. EIX

Santa Margarida i els Monjos acull l’assemblea general de l’Associació del Camí Ramader de Marina

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

L’Associació del Camí Ramader de Marina, de la Cerdanya al Penedès (CRM), va celebrar aquets passat divendres la seva assemblea anual a Santa Margarida i els Monjos. La reunió va servir per fer balanç de totes les activitats que s’han portat a terme durant aquest any i fixar els objectius pels propers mesos, que passen per fer extensiu el projecte a més municipis perquè s’adhereixin a l’associació i per l’organització d’una prova pilot de la ruta en un tram que va des d’Hostalets de Pierola a Vilanova i la Geltrú.

La prova es farà la propera primavera i servirà per establir un àmbit d’assaig del que serà la futura ruta sencera del Camí Ramader, per detectar possibles millores del projecte i recollir els suggeriments de les persones que segueixin el camí, ja sigui a peu, com en bicicleta.

L’assembla va comptar amb la participació dels alcaldes i alcaldesses de Llívia, Elies Nova, Lluçà, Eva Boixadé i Santa Margarida i els Monjos, Imma Ferret, que n’ostenta la presidència, a més de representants d’una desena de municipis i representants de la Fundació del Món Rural o el Parc del Foix, entre altres. La reunió va servir també per renovar la Junta de govern, a la que s’afegeix la vicepresidència de Vilanova i la Geltrú.

L’associació es va presentar el 28 de novembre de 2018 i compta ja amb la participació de 23 municipis per on transcorre la ruta del CRM. Els municipis adherits són Alp, Alpens, Avinyó, Cabrera d’Anoia, Castellnou de Bages, Fontanals de Cerdanya, Llívia, Lluçà, Olost, Oristà, Pacs del Penedès, Prats de Lluçanès, Sant Feliu Sasserra, Sant Martí d’Albars, Sant Quintí de Mediona, Santa Margarida i els Monjos, Toses, Vilanova i la Geltrú, Les Llosses, Gombrèn, Castellar de n’Hug, Els Hostalets de Pierola i Torrelles de Foix.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon