Estafa

Detenen tres persones al Garraf per signar contractes amb companyies energètiques a nom de tercers de forma fraudulenta

ACN Vilanova i la Geltrú 09-01-2020 11:37

Un treballador falsificava documentació dels clients per fer canvis d'empresa subministradora a canvi de comissions

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

La Policia Nacional ha detingut tres persones a Vilanova i la Geltrú per signar contractes amb companyies energètiques a nom de tercers de forma fraudulenta. Un treballador d'una empresa subministradora utilitzava les dades dels clients i falsificava la documentació per fer canvis de companyia a canvi de comissions. S'han vist afectades 25 persones i empreses, principalment a la comarca del Garraf.

La investigació va començar a finals de juny, arran d'una denúncia presentada per l'empresa comercialitzadora contra un dels seus treballadors. Els altres dos detinguts facilitaven la documentació i les dades personals necessàries per poder tramitar les altes fraudulentes. Tenien fotocòpies de DNI i números de compte bancari perquè havien treballat en empreses del sector.

Els detinguts suplantaven telefònicament el suposats titulars per confirmar l'alta tramitada. Els tres, de nacionalitat espanyola, han quedat arrestats per estafa, falsedat documental, apropiació indeguda i usurpació d'estat civil. Van quedar en llibertat amb càrrecs a l'espera de judici.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon