No va ser un robatori

Els ventalls de carnaval que van desaparéixer a Vilanova els van llençar els operaris del camió de les escombraries

Redacció Vilanova i la Geltrú 20-02-2020 03:42

Indignació a la comunitat educativa de l'Escola Pia de Vilanova: els han llençat a la brossa sense dir-nos res

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

Els ventalls de carnaval que van desaparéixer a Vilanova no van ser objecte ni d'una bretolada ni d'un robatori. Els van retirar els operaris del camió de les escombraries perquè els hi feia nossa. La confirmació del que va passar amb els guarniments elaborats en les darreres setmanes pels escolars del centre ha indignat els veïns del carrer de la Lluna i la comunitat educativa de l'Escola Pia de Vilanova.

En una carta escrita pels delegats i delegades de l'Escola Pia, els nens i nenes del centre educatiu han volut expressar la seva "decepció pel que ha passat amb la decoració de Carnaval del carrer de la Lluna que, amb tanta il·lusió, hem estat preparant aquests dies". Segons expliquen en aquest comunicat, "dissabte al matí, alumnes, famílies i professorat vam estar penjant uns ventalls que vam decorar amb teles portades de casa. Diumenge al matí ja n’havien desaparegut tres i dilluns, dos més. Després de 4 dies intentant esbrinar què va passar i provar de trobar-los, ens han comunicat que els va despenjar el camió de les escombraries perquè els molestava".

Tot apuntava que es tractava d'una bretolada, però l'Ajuntament ha confirmat a l'escola i als veïns que no ha estat així, tot i que fins i tot la policia local de Vilanova es va sumar a la crida a la col·laboració ciutadana per descobrir els autors del robatori: "La nostra sorpresa ha estat que no ens els han tornat per poder-los tornar a penjar, sinó que els han llençat sense dir-nos-en res. Ens sap molt de greu això que ha passat perquè ho hem fet amb molta il·lusió, perquè tota l’escola hi ha dedicat molt de temps i perquè ens han ensenyat a respectar les coses dels altres i no a fer-les malbé".

Els delegats i delegades de l'escola "esperem que aquesta situació no torni a passar i que no es menyspreï la feina i la il·lusió dels altres. Per Carnaval, no tot s'hi val". 

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon