Alerta sanitària

Mor un altre dels pacients contagiats per coronavirus ingressats a l'hospital de Vilafranca

Redacció Vilafranca del Penedès 20-03-2020 12:59

Consorci Sanitari de l'Alt Penedès i Garraf. CSAPG

Al Garraf hi ha tres nous casos confirmats i a l'Alt Penedès hi ha 6 nous casos positius que han estat traslladats a altres centres

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

El Consorci Sanitari de l'Alt Penedès i Garraf ha confirmat la mort d'un dels pacients ingressats a l'hospital de Vilafranca per coronavirus. La mort es va produir aquest dijous a primera hora de la tarda. Es tracta de la tercera víctima mortal per aquesta pandèmia a l'hospital comarcal de l'Alt Penedès i en aquest cas també es tracta d'una persona amb patologies prèvies al contagi.

Segons les dades actualitzades pel consorci, l'hospital de Sant Camil té ingressades a dia d'avui un total de 33 pacient amb coronavirus, tres més que ahir, però alguns d'ells estan pendents de rebre l'alta en funció dels resultats mèdics d'avui. Pel que fa a l'Alt Penedès, actualment hi ha dos casos positius ingressats a l'Hospital Comarcal i sis casos positius han estat traslladats a altres centres.

El consorci també ha informat avui que el Centre de Rehabilitació de Vilanova i la Geltrú, igual que els altres centres del CSAPG, han reduït la seva activitat, i actualment només fan aquelles sessions urgents, amb l’objectiu d’evitar al màxim els contagis per Coronavirus SARS-CoV-2.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon