Alerta sanitària

Tres casos en aïllament a la Residència Els Josepets de Vilanova i la Geltrú

Redacció Vilanova i la Geltrú 21-03-2020 06:10

Tres casos en aïllament a la Residència Els Josepets de Vilanova i la Geltrú. Ajuntament de Vilanova

Pendents de confirmar que es tracti d'infecció per Covid-19, els casos ja s'estan atenent preventivament com si ho fossin

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

Aquesta matinada el personal de la Residència Els Josepets ha alertat el Servei d'Emergències Mèdiques, després que una persona resident hagi començat a presentar simptomatologia respiratòria. La visita mèdica ha posat de manifest que podria correspondre a un quadre provocat per la Covid-19 i, seguint els protocols vigents, s'ha procedit a l'aïllament d'aquesta persona.

Les mesures d'aïllament, concretament, són porta sempre tancada, ventilació a l'exterior, tancament de ventilació forçada del sistema de calefacció i bany d'ús exclusiu. A partir d'aquell moment, l'atenció a aquesta persona la realitzen personal de la residència amb un equip de protecció individual per a la prevenció d'infecció per microorganismes transmesos per gotes i per contacte.

D'altra banda, també s'ha habilitat una zona de la residència per allotjar persones en situació d'alta probabilitat d'infecció amb Covid-19. Així, actualment s'està en permanent observació de dues persones més que han presentat un quadre de febrícula, que són tractats com a casos possibles i estan també en aïllament.

Des de la direcció de la Residència s'està en permanent contacte amb les famílies afectades i també s'ha informat els organismes competents, especialment el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, per tal que pugui actualitzar el seu sistema de recollida d'informació de seguiment, i alhora per sol·licitar la provisió de més material de protecció per als treballadors i treballadores.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon